Respons

Vi har hittills nu hållit denna kurs fyra gånger under åren 2016 och 2017, vilket innebär att vi än så länge inte har fått så enormt mycket respons på den som på våra äldre kurser. Men det lilla vi har fått är alldeles överväldigande, och lite av det kan du läsa här.


När tydlighet och ödmjukhet kombineras i ett ledarskap blir det så här bra!

En kurs hållen med total värme och respekt.

Elin, oktober 2016


Tack för en spännande och givande kurs… 🙂
Jag lyckades kanhända inte utvidga min komfortzon så mycket som jag hoppades på, men jag ser inte att den begränsningen ligger hos er utan snarare hos mig.

Jag uppskattade kursens varierande karaktär, med en givande och balanserad blandning av olika moment.

Jag tycker ni alla tre (inklusive er assistent Lisa alltså) hade ett lugnt, tryggt och tillåtande beteende under kursens gång.

Andreas, maj 2016


Tack för en trevlig helg!

Här kommer en liten utvärdering:

Detta var min (och vår) första sexrelaterade kurs någonsin, samtidigt som att vi redan känner oss trygga i maktspel och BDSM sen innan. Utifrån det kommer följande reflektioner:

Idén att mixa element av tantra och maktspel är toppen! Då tänker jag på tantra mer ur perspektivet mindfulness och fokus på de känslor som finns i kropp och själ. I maktspel så är dessa egenskaper också väldigt viktigt. Att ta över makt från en person kräver att man är medveten om att man gör detta, att man verkligen känner efter och inser sin position. Detsamma gäller givetvis för den som överlämnar sin makt.

Ni valde klokt att flera gånger poängtera att det inte handlar om verktyg som rep eller piskor, utan det handlar om den känslan som dessa kan hjälpa till att uppnå. Detta var bra! Men även här kanske man ville ha lite extra hjälp att också försöka fokusera på den makt som tas/överlämnas, för att sen kunna ta del av känslan detta ger.

I övrigt var det en underbar helg! Vi har kommit ännu närmare varandra och har mycket mat för fantasin! Vi kommer säkert på fler kurser i framtiden 🙂

T, maj 2017


Tack för härlig helg!
Som vanligt väl upplagt och väl disponerad tid, och som alltid en mysig stämning i det magiska rum som skapas.
Mycket bra med gruppövningar som ibland spräcker de givna par och grupperingar som finns, utmanande och utvecklande!

Mathias, maj 2016


En av kursdeltagarna på vår första kurs har en personlig blogg som heter BDSM på landet, och på den har hon skrivit en lång bloggpost med sina personliga upplevelser och reflektioner kring kursen.
Det är fascinerande att läsa, och väldigt inspirerande för oss inför framtiden. Där finns både ris och ros i hennes text, och det uppskattar vi mycket, eftersom det är konstruktivt och samtidigt mycket personligt.
Ecstacy play – BDSM för lekfulla


”Hej och tack för en intressant, intensiv och härlig helg!

Jag tycker ni har skapat ett genialt format! Bdsm utan lack, läder, kedjor, you-name-it och titlar synliggör kärnan och hjärtat i bdsm. Fetischer kan vi som vill hänga på oss på egen hand. Det är inte så komplicerat.

Fantastisk bra mix av aktiviteter. En väl avvägd balans mellan teori, instruktion och övning. Och så lite fritt skapande på lördagkvällen. 🙂

Jag kommer att lämna mina allra varmaste rekommendationer att välja just Ecstacy Play som första smakprov för älskare, älskarinnor och vänner som är nyfikna på bdsm!

Så återigen: Tack för en fantastisk kurs! <3”

AG, januari 2016


”Tack till alla deltagare på Ecstacy Play i helgen. Ni har förgyllt mitt liv på ett sätt som jag inte trodde var möjligt.
Sitter här och känner hur energin flödar i hela kroppen. Nu fattas bara champagnen.”

RG, januari 2016


”Hej Calle.

Som vanligt med dina kurser så skapar du ett mycket tryggt space där (vissa av) deltagarna vågar ta ut svängarna.
Tror du har ett vinnande koncept just i din lekfullhet.
Andreas bidrog också till den känslan på ett bra sätt.

Det är alltid svårt att veta vad som beror på kursledarna respektive på deltagargruppen. Om jag försöker se objektivt på det hela kan jag ändå se en ganska ”spretig” grupp som ni fick ihop till en fin gemenskap.
Bra gjort.

Jag uppskattar alltid ditt musikval och ditt trummande.
Lokalen är också mycket bra!

Totalt sett är jag mycket nöjd.
Jag kommer gärna på fler arrangemang såväl med Andreas som med dig.

Enda problemet är att Stockholm är så avlägset…….från Mönsterås😆 Men det kan jag nog inte klandra er för.

Får kanske ändra bostadsort snart…..”

Lars, januari 2016


”Om jag någon hade berättat för mig, när jag livrädd en timme för tidigt stod på perrongen och väntade på tunnelbanan som skulle ta mig till kursen eller när jag kom fram en timme för tidigt och inte vågade gå in för att jag var rädd att vara ensam med personer jag inte visste vilka dom var eller kände mig trygg med, att jag mindre än 24 timmar senare skulle stå naken på alla fyra i ett rum med alla dom jag var så rädd för att möta och att en av dessa skulle stå över mig med en piska i handen och ge mig smisk på rumpan och att jag inte bara skulle njuta av det utan att skämmas utan dessutom att jag skulle be om mer tills jag låg och skakade okontrollerat i en massiv energiorgasm, skrikandes ut min njutning – så hade jag inte trott att det var sant.

Jag lärde mig otroligt mycket om mig själv, om mina rädslor, mina styrkor men allra helst om den otroliga kärlek till andra människor som trygghet kan ge.
Calle och Andy (och inte att förglömma deras hjälpredor Elisabeth och Sara) lyckas genom övningar i tillit, övningar i att sätta gränser och att säga nej skapa ett rum av trygghet där var och en kunde växa och finna sina egna gränser och tänja på dom i sin egen takt, genom att kontinuerligt och empatiskt påminna om att det är okej, vad det än är så är det okej, man kan alltid säga nej så vågade jag släppa taget helt och hållet och det var en helt underbar känsla.

Jag älskade spankingen, jag trodde inte att det var min grej, men ja jävlar det var det 😊 och övningen med plastfolien var också helt underbar då fick jag också en energiorgasm, jag kände hur hela kroppen började skaka, sen blev det bara intensivare och intensivare tills det kändes som om en tornado åkte igenom min hjärna och jag flög igenom kosmos, jag kunde se hur stjärnorna for förbi samtidigt som en storm av energi snurrade runt som en virvelvind i hjärnan, det var en sjukt intensiv och helt underbar och nästan overklig känsla som jag inte hade kunnat uppnå om jag inte hade känt mig så trygg i rummet som jag gjorde.

Jag tycker att upplägget på kursen var helt perfekt, då det började mjukt och blev mer utmanande ju tryggare man blev.

På det hela taget så måste jag säga att det varit en helt underbar kurs som jag skulle rekommendera till alla.

Tack Calle och Andy, med kärlek och respekt”

Einar, januari 2016


Rep

Spara

Annonser