Endast deltagare

dansterapicentrum

Kursstart/tid:
Kursen börjar:
Fredag kväll kl. 19.00 – 22.00
och fortsätter med två heldagar:
Lördag 10.00 – senast 19.00
Söndag 10.00 – senast 16.00

Kom gärna lite i förväg, så att vi faktiskt kan börja på utsatt tid.
Vi öppnar dörren 18:30 på fredag kväll.

thin rope

Plats:

Dansterapicentrum
Skeppargatan 6
Stockholm
Närmaste T-bana: Östermalmstorg

Du hittar en karta på eniro här, och vägbeskrivning längre ner på denna sida.

oversiktskarta

thin rope

Praktiskt att ha med sig:

  • Handdukar (det kan bli varmt och svettigt, och det kan vara skönt att ha något extra att sitta på eller torka sig med)
  • Mjuka och flexibla kläder att röra sig i.
  • Vattenflaska att ha i kursrummet.
  • Nyfikenhet och ett öppet sinne!

thin rope

Boende:

Om du är utsocknes, och inte har någonstans att bo, så kan du besöka någon av dessa hemsidor:
HotellWeb.se – Stockholm
Hotels.com – Hotell i Stockholm
På någon av dessa sajter hittar du sannolikt det billigaste hotellboendet i Stockholm.

Vill man bo ännu billigare kan man på denna websida hitta ett vandrarhem:
Vandrarhem i Stockholm

Stockholms lokaltrafik är mycket utbyggd och väl fungerande, och t-banan är snabb, så ett hotell nästan varsomhelst längs med blå eller gröna linjen med T-banan funkar hur bra som helst.

Och – det är fantastiskt trevligt att promenera i Stockholm – världens vackraste huvudstad!

thin rope

Vägbeskrivning:

Tag tunnelbanan, röd linje till Östermalmstorg. Det spelar ingen roll om du åker mot Ropsten eller Mörby Centrum – båda passerar Östermalmstorg. Ta uppgången mot Östermalmstorg.

Om du står på samma sida om torget som vilken som helst av de tunnelbaneuppgångar som finns till torget, så ser du ett stort schabrak där det brukar vara ett torg – det är den tillfälliga saluhallen, medan den gamla renoveras.

Tag vänster, till dess att du kommer till Sibyllegatan, som du går över. Sen fortsätter du på Storgatan tre kvarter, till dess att du kommer till Skeppargatan. Där tar du höger och går ner mot Strandvägen, till dess att du kommer till Skeppargatan 6. Dansterapicentrum har en egen ingång i gatuplanet.

När du kommer in genom ytterdörren är det direkt en halvtrappa ner – där finns en hall, där man kan ställa av sig skor. Sen finns där en järngrind, med en kod. Koden är 0153. Där finns lokalen!

Välkommen!

vagbeskrivningskarta

thin rope

Bra att tänka på:

Denna kurs är en dynamisk kurs, med stark betoning på fysisk och emotionell upplevelse och utlevelse. Det kan även innebära att vissa deltagare vill vara nakna, eller på annat sätt sexuellt utlevande. Vi välkomnar och tillåter såväl det utlevande som det försiktiga. Vi vill påpeka detta, så att det inte blir en överraskning. Och det är som sagt bara ett alternativ bland många. Du gör det som känns rätt och riktigt för dig, och låter bli det du inte känner för. Respekt, lyhördhet och diskretion är självklara grundprinciper för alla som är med på kursen. Du kan med andra ord känna dig trygg.

Allt vi gör är 100 % frivilligt, och all interaktion sker alltid med samtycke.

Välkommen!

thin rope

Riktlinjer för kursdeltagande:

Att gå på kurs i en grupp människor förutsätter en del grundläggande överenskommelser och ansvarstagande för att allt ska fungera hyfsat friktionsfritt och för att du ska kunna känna dig trygg.

Ansvar
Det är viktigt att minnas att du tar ansvar för din egen utveckling, dina egna gränser, och att du deltar på ett sätt som du känner är hanterbart för dig, såväl psykiskt och fysiskt som känslomässigt. Du tar eget ansvar för att respektera såväl dina egna gränser och att du säger nej till det du inte vill, såväl som att respektera andra gränser, och att acceptera att ett nej är ett nej, som inte behöver motiveras.

Att berätta om kursen:
Allt som sker på kursen med deltagarna är konfidentiellt. Du kan berätta om dina egna erfarenheter, men prata inte med utomstående om vilka som varit med på kursen eller vad de sagt och gjort.

Dokumentation:
Det är absolut förbjudet att filma, fotografera eller spela in ljud under kursen – såvida du inte har samtliga närvarandes uttryckliga samtycke. Detta är specifikt avsett för kursdeltagarnas diskretion och trygghet.

Ärlighet och ansvar:
Om situationen påkallar det bör du berätta om du har några sjukdomar som kan påverka dig i någon riktning, om du har allergier, om du får psykiatrisk vård, har fysiska funktionshinder av något slag, om du är nyopererad, gravid, äter mediciner eller något annat som kursledarna eller övriga kursdeltagare behöver känna till.

Att lämna kursen:
Det kan förstås hända att man som deltagare av ett eller annat skäl behöver lämna kursen. Det har vi all respekt för – men vi vill att du talar om det för oss innan du lämnar kurslokalen, så att vi inte behöver undra var du har tagit vägen.

I övrigt – välkommen!

Rep

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Annonser